Hirdetés

Vadásszunk együtt a Ghostwire: Tokyo szellemeire!

|

Ez a Tango Gameworks és nem mellesleg a Bethesda utolsó játéka, amely érvényben lévő szerződések miatt még megjelent PlayStation konzolra.

Hirdetés

Március 25-én, pénteken hivatalosan is elrajtolt a Ghostwire: Tokyo, a The Evil Within első és második részével befutott Tango Gameworks újdonsága. A Shinji Mikami támogatásával, de Kenji Kimura rendezésében készült belsőnézetes alkotásnak az ad különleges zamatot, hogy meglehetősen nagy szabadságot élvezve járhatjuk be általa a japán főváros részletgazdag digitális mását, miközben különféle túlvilági teremtmények keresztezik utunkat.

A harcot pedig látványos "varázslatokat" eredményező kézjeleket formálva tudjuk felvenni velük, ám a settenkedés és a lesből támadás kombinációja is bizonyítottan bevált megoldás. Ha még nem olvastátok el Ghostwire: Tokyo tesztünket, érdemes pótolnotok, akár a mai livestream előtt, vagy azután.

Hirdetés

Ezúttal EndreMan kíséretéül szegődhettek, aki 16:00-tól nagy-nagy szeretettel vár mindenkit, azokat is, akik csalódottan vették tudomásul, hogy a megszokott pénteki élő adásunk elmaradt (ezt a livestreamet pótoljuk ma), és azokat is, akik arra várnak, hogy az egy évig tartó átmeneti exkluzivitás után megjelenjék Xbox Series X|S-re is a játék, sőt bekerüljön a Game Pass katalógusába.

Ha tetszett a stream és a jövőben sem szeretnétek lecsúszni az élő adásainkról, akkor mindenképp iratkozzatok fel a csatornánkra, amennyiben pedig még a munkánkat is támogatnátok, akkor arra a csatornatagság ad lehetőséget. Mindkettőt nagyon szépen köszönjük!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)