Hirdetés

Van 20 perced a Vaják: A megvetés ideje című regényre?

|

A korábbi részek összegzése viszonylag könnyed esti mesének tekinthető azokhoz az eseményekhez képest, amelyeknek a Vaják: A megvetés ideje lökést ad.

Hirdetés

Folytatódik a Vaják történetét elregélő sorozatunk, most egy váratlan esemény gyökeresen megváltoztat mindent. Az előző kötetben megismert királyságok, varázsló szervezetek és még számos egyéb hatalom érdekei feszülnek egymásnak, innentől teljes fordulaton pörögnek a politikai játszmák, az ármánykodás, valamint az átvitt és szó szerinti értelemben vett hátba szúrások.

Hirdetés

Ebben a szinte átláthatatlan véres kavalkádban próbál meg eligazodni Geralt, akinek mindössze egyetlen célja van: megóvni a szeretteit, elsősorban nevelt lányát, Cirillát. A további részletekért viszont már rá kell böknötök erre a kedvesen hívogató Play gombra.

Amennyiben a sorozat következő részeiről sem szeretnél lemaradni, mindenképp iratkozz fel a GameStar Hungary YouTube-csatornára: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)