Hirdetés

Van 15 perced a Vaják: Az utolsó kívánság című novellakötetre?

|

Nagyjából negyedórában összefoglaljuk Andrzej Sapkowski 1993-ben megjelent Witcher novelláskötetét, Az utolsó kívánságot.

Hirdetés

Nemrég már olvashattátok a Vaják: Az utolsó kívánság kötet történetének ismertetőjét, de úgy gondoltuk, a Witcher kánon feltérképezését mindenképp el kell kezdenünk videós formában is. 

Hirdetés

Ríviai Geralt történetét átfogóan bemutatni nem kis feladat, elvégre nyolc könyv és három monumentális szerepjáték cselekményét kell összefoglalnia annak, aki két marokra kapja fejszéjét, hogy lendületből belevágja ebbe a közmondásos fába. Sorozatunkban összeszedjük azokat a meghatározó eseményeket, amelyekről mindenkinek érdemes tudnia, amennyiben behatóbban is megismerné Andrzej Sapkowski világát. Mivel időrendben haladunk, az 1993-ban megjelent, magyarul Vaják - Az utolsó kívánság címen futó könyvvel kezdünk.

További videós tartalmakért és persze a Witcher történelem videosorozat következő részeiért mindenképp érdemes feliratkozni a GameStar Hungary YouTube-csatornára:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)