Hirdetés

Válassz társasjátékot a GameStar előfizetésed mellé!

|

Videojátékok és hardveres kiegészítők mellett immár néhány menő társasjátékra is lecsaphatsz, ha előfizetsz a GameStar magazinra!

Hirdetés

Még mindig tart a GameStar nagy éves előfizetői akciója, melynek keretein belül rengeteg izgalmas cuccot beszerezhettek kedvezményesen. Ha a közösségi szórakozást preferáljátok, akkor mindenképp nézzetek szét a társasjátékaink között!

Hirdetés

A kínálatot úgy állítottuk össze, hogy egyszerű és bonyolult, klasszikus és teljesen új, ketten vagy rengeteg pajtással játszható játékok is legyenek benne, így biztosan mindenki talál majd kedvére valót, legyen az A Star Wars: Sorsok, A Trónok harca: Vastrón, vagy épp a Munchkin. Akár a családdal, akár a haverokkal, vagy csak baráttal / barátnővel akartok játszani, itt találtok kedvetekre valót.

Ha többet akartok tudni az előfizetői akciónkról, kattintsatok ide!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)