Hirdetés

Valósággá válik a Ready Player One?

|

A GameStar Hype-ban ezen a héten is elhoztuk nektek a legfontosabb gamer, geek és mozis híreket.

Hirdetés

Egyelőre nem tudni, hogy az iPhone óta a legnagyobb dobása lesz-e az Apple Vision Pro az almás cégnek, vagy épp a messze legdurvább bukást könyvelhetik majd el, ha piacra dobják a méregdrága AR headsetjüket, de az első prezentációk egészen elképesztő, már-már Ready Player One szintű jövőképet (sőt, gyakorlatilag jelent) villantottak meg.

Persze nem csak az Apple Vision Pro bemutatójáról mesélünk nektek a legújabb GameStar Hype-ban, bőven történtek még izgalmas vagy épp meghökkentő hírek ezen a héten is.

Hirdetés

Túl vagyunk például a Computex 2023-on, amiről egy részletes beszámolóvideót is megtaláltok a csatornánkon. Kiderült továbbá, hogy Mark Hamill nem lesz többé Luke Skywalker, botrány lett a Twitch szigorításából, izgalmas bejelentéseket hozott a Summer Game Fest, és persze megérkezett a Diablo IV, ami elképesztően sikeres lett.

Ha tetszett az új GameStar Hype, akkor ezt bátran írjátok meg kommentben, dobjatok a videóra egy like-ot, és persze iratkozzatok fel a csatornánkra, ha még nem tettétek volna. 

A GameStar Hype-ot a foodora támogatta.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)