Hirdetés

Van 15 perced a Vaják: Tűzkeresztség című kötetre?

|

Folytatódik Witcher történelem című videósorozatunk, ezúttal a Vaják: Tűzkeresztség című regény összefoglalóját nézhetitek meg.

Hirdetés

Előző összefoglalónkból ugyebár kiderült, hogy az Északi Királyságok összeomlása és Nilfgaard pusztító offenzívájának nyomán az eddig ismert világ teljesen átrendeződik. Eltelt közben pár hónap, de Yennefer helyzete továbbra is ismeretlen, Ciri pedig csatlakozott a Nilfgaard területén garázdálkodó banditák egyik csoporthoz. 

Hirdetés

Geralt a driádoknak köszönhetően mindezek alatt valamelyest felépült, így útra tud kelni a háború sújtotta területeken, hogy megmentse nevelt lányát. Egy olyan társaság szegődik mellé útja során, amilyenre soha nem számított. Csapjunk is bele gyorsan a Vaják: Tűzkeresztség kötet részletes kitárgyalásába, ha pedig szeretitek ezeket az összefoglalóinkat, akkor mindenképp hagyjatok az új videó alatt is egy like-ot, illetve osszátok meg a pajtásaitokkal.

Ennyi lenne tehát a Vaják - Tűzkeresztség nagyon lerövidített összefoglalója, de természetesen még messze nem értünk a teljes történet végére. Ha tudni akarjátok, mi történik a Vaják: Fecske-torony kötetben, akkor mindenképp iratkozzatok fel a csatornánkra, bökjétek be a csengettyűt, hisz nemsokára érkezik majd a következő Vaják összefoglaló. Persze addig is bőven találtok érdekes tartalmakat a csatornánk, nézzetek körül bátran:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)