Hirdetés

Van 15 perced arra, hogy megismerd a Valve teljes történetét?

|

Mindenképp szánd rá ezt az időt: Gabe Newell cége ma töltötte be 25. születésnapját, összefoglaltuk egy videóban, mi történt ez idő alatt.

Hirdetés

A Valve leginkább arról ismert, hogy kerüli a hármas számot, szeret PC-s játékokat olcsón adni, és csinált egy Half-Life nevű sorozatot, amit nemrég egy VR-os résszel támasztott fel, mert tudta, ha hagyományos folytatást készítene, nem tudna megfelelni az elvárásoknak.

Az elmúlt 25 évben bizonyára nem csak a Half-Life-ról, de a Valve összes játékáról hallottatok, Portaltól Left 4 Deadig, Counter-Strike-tól Team Fortress 2-ig. Elképesztő alkotásokat köszönhetünk nekik - még ha az alapötlet többnyire nem is tőlük származik.

Hirdetés

Az irattárak mélyére túrtunk, hogy elmeséljük, hogyan alapította meg a Harvardot elhagyó, a Microsotnál a Windowsokon dolgozó Gabe Newell napjaink egyik legfontosabb videojátékos cégét, milyen problémákkal volt kénytelen szembenézni a Half-Life 2 fejlesztése során, mit tartogat a jelen és a jövő számára. 

Ha tetszett, amit láttatok, dobjatok a videóra egy like-ot, vigyétek hírét, iratkozzatok fel, és nyomjátok be a csengőt, hogy ne maradjatok le semmiről! Hamarosan beindul a játékszezon, nem lesz megállás.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)