Hirdetés

Van 17 perced a Vaják: Viharidő című kötetre?

|

Elérkeztünk a Witcher regénysorozatot bemutató videós szériánk utolsó felvonásához, a Vaják: Viharidő összefoglalója jelenti a nagy finálét.

Hirdetés

Eltelt jó pár hét, mióta utoljára találkoztunk ebben a videósorozatban, de nem kell aggódnotok, természetesen nem marad lezárás nélkül a Vaják regények történetét feldolgozó szériánk. Ezúttal az utolsó kötetről, a Viharidőről lesz szó. A Tó Úrnőjével lezárult az a nagyívű eposz, mely megismertette az olvasókkal Geralt, Ciri és Yennefer sorsát, azonban Andrzej Sapkowski úgy érezte, hogy még maradtak olyan történetek Ríviai Geralt életéből, melyeket érdemes lehet elmesélni. 

Hirdetés

A Viharidő az első könyv, Az utolsó kívánság novellái közé illeszthető be időrendben, és visszarepíti az olvasókat abba az korba, amikor a Fehér Farkas még nem sokat törődött a sorssal és a világ grandiózus eseményeivel, mindössze egyszerű vajákként kereste kenyerét. Persze az emberi alávalóság már ekkor sem kímélte, emiatt bizony nem egy megpróbáltatáson kellett keresztülmennie.

Ha még nem tettétek volna, mindenképp iratkozzatok fel a GameStar Hungary YouTube-csatornára, ahol folyamatosan érkeznek a jobbnál jobb új videós tartalmak:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)