Hirdetés

Van 18 perced a Vaják: Fecske-torony című kötetre?

|

Folytatódik Witcher történelem videósorozatunk, ezúttal a Vaják: Fecske-torony című regény összefoglalóját nézhetitek meg.

Hirdetés

A Thanedden történt események után Geralt, Ciri és Yennefer a világ három különböző pontján kötött ki. Ciri banditák társaságában töltött szabad élete azonban nem tarthat sokáig, és egy keserves kínokkal teli út vár rá. Geralt újdonsült kompániájával igyekszik rábukkanni nevelt lánya nyomára, de természetesen állandóan akadályok gördülnek eléjük.

Hirdetés

Ezalatt Yennefer szintén megpróbál Cirilla nyomára bukkanni, de ellenségei mindent megtesznek, hogy bemocskolják és ellehetetlenítsék. Ha szeretitek a sorozatot, akkor mindenképp osszátok meg a pajtásokkal is, jussunk el minél több emberhez a széria híre. Most viszont csapjunk bele, mert bőven van miről mesélnünk.

Ha nem akartok lemaradni a Witcher történelem további részeiről, és a többi videónkról sem, akkor mindenképp iratkozzatok fel a GameStar Hungary YouTube-csatornára:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)