Hirdetés

Van, amikor az előzetes simán átver téged

|

Olyan trailereket gyűjtöttünk össze, melyek ilyen vagy olyan okból elég nagyot hazudtak a nézőknek.

Hirdetés

Előfordul, hogy egy előzetes még a hazugságtól sem riad vissza annak érdekében, hogy moziba csábítsa a potenciális nézőket. Olykor kifejezetten hálásak lehetünk azért, mert átvertek minket, hiszen így sikerült megőrizni az adott film legnagyobb fordulatait (erre is láttok majd példát az alábbi videóban), máskor viszont csalódottan távozik az ember a vetítés után, mert teljesen másra számított az előzeteseknek hála. 

Legújabb videós gyűjtésünkben a legnagyobb, illetve legemlékezetesebb hazugságokat szedtük össze, amiket az elmúlt években a filmes előzetesekben elkövettek a stúdiók.

Hirdetés

Titeket melyik filmes előzetes vert át eddig a leginkább? És melyiket tartjátok a most felsoroltak közül a legböszmébb hazugságnak? Írjátok meg kommentben!

Ha tetszett nektek ez a videó, bátran iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)