Hirdetés

Van annyira jó a Gotham Knights, mint az Arkham sorozat részei?

|

Videóban mondjuk el, mit gondolunk a WB Games új DC játékáról.

Hirdetés

Miközben a Batman: Arkham játékok többségéért felelős Rocksteady a Suicide Squad csapatára épít egy izgalmasnak tűnő akciójátékot, az Arkham Originst jegyző WB Montréal kapta meg a Gotham Knights elkészítésének feladatát. Ugyan nem kapcsolódik az Arkham szériához, de hangulatában mégis csak ahhoz áll közel, így feltehetően Batman korábbi kalandjainak rajongói várták a legjobban.

Volt időnk elmélyülni benne, és most végre megoszthatjuk veletek, mi hogyan éltük meg a konzolon 30 fps-re korlátozott élményt.

Hirdetés

Írott tesztünket ezen a linken olvashatjátok, de szokás szerint készítettünk egy videót is, amiben láthatjátok a játékot mozgásban, és hallhatjátok Csirke gondolatait Kaci tolmácsolásában.

Ha tetszett, iratkozzatok fel a csatornánkra, hamarosan olyan játékok tesztjeivel jelentkezünk, mint a God of War: Ragnarök vagy a Call of Duty: Modern Warfare 2. Ha támogatnátok minket, csatornataggá válással vagy szuperköszönettel tehetitek ezt meg egyszerűen.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)