Hirdetés

Van, hogy több mint 10 év után is megéri folytatni egy filmet

|

Olykor még ennél több időt is megéri várni egy igazán jó folytatásra.

Hirdetés

Ezerszer koptatott frázis már az, hogy a folytatások korát éljük, és semmi újat nem mer kitalálni Hollywood, de az igazság az, hogy olykor csak meglehetősen hosszú idő után szánja el magát a stúdió egy sikerfilm esetében az újrázásra. 

Legújabb filmes toplistánkban most olyan mozis folytatásokat gyűjtöttünk össze, amikre több mint 10 évet is simán megérte várni, mivel a végeredmény a nézőket és a kritikusokat is meg tudta nyerni magának, sőt még a stúdió sem panaszkodhatott a nap végén. 

Hirdetés

Ti egyébként mivel egészítenétek ki a listát? Írjátok meg kommentben!

Ha elnyerte tetszéseteket legújabb videónk, érdemes feliratkoznotok a csatornánkra, így a továbbiakról sem fogtok lemaradni. És amennyiben esetleg még támogatnátok is a munkánkat, akkor a csatornatagságot és a szuperköszönet opciót ajánljuk figyelmetekbe. Mindegyikért hálásak vagyunk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)