Hirdetés

Van öt perced az E3 történetére?

|

Grath röviden elmondja nektek, hogyan és miért született meg az Electronic Entertainment Expo, a játékipar legfontosabb rendezvénye.

Hirdetés

Idén 26. alkalommal rendezik meg az Electronic Entertainment Expót, mely 1995 óta egyetlen egyszer maradt el, tavaly, a pandémia miatt. Akkor az ESA még csak digitális rendezvényt sem tartott cserébe, idén viszont összekapták magukat, és ha valódi E3 nem is lesz, legalább szervezettebb keretek között érkeznek a bejelentések a következő néhány napban. 

Hirdetés

Nem ez volt az első elektronikai kiállítás, sőt, az első videójátékos expó sem, de az évek során ez vált a legjelentősebbé. A Game Pass Online Fesztivál keretében Grath egy rövid videóban mesélt egy kicsit a rendezvénysorozat múltjáról, öt percben foglalta össze, hogyan és miért jött létre - ha érdekel titeket, szánjátok rá ezt a kis időt. 

Az E3 2021 ma este veszi kezdetét a Summer Game Fest: Kickoff műsorral, mely itthoni idő szerint 20:00-kor indul. Addig is nem késő előfizetni az Xbox Game Pass Ultimate-re, ami 3 hónapra most mindössze 300 Ft (nem havonta, összesen), és tele van fantasztikus játékokkal, melyekhez napokon belül újak csatlakoznak. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)