Hirdetés

Van pár perced a Battlefield játékok történelmére?

|

Figyi főnők, tényleg csak pár perc kéne! Esküszöm, Battlefield történelemre lenne. Nem clickbait, ombre, itt pusztuljak meg!

Hirdetés

Oké, oké, most tényleg az internet minden szegletében a Battlefield 2042 előzetes pörög, teljesen természetes a nagy felhajtás, főleg, hogy egyelőre érdemi gameplay nélkül vagyunk kénytelenek álmodozni arról, milyen is lesz majd az élmény. 

Ilyenkor természetes mellékhatás, hogy megjelennek azok a hangok is, akik szomorúan konstatálják, hogy ez már az a Battlefield, és bezzeg régen micsoda idők voltak, az FPS-ek hőskora, a mai gyerekek már nem tudnak semmit, ésatöbbi.

Véletlenül sem szeretnénk ezt a hangot erősíteni, az azonban cáfolhatatlan tény, hogy a Battlefield széria története megérdemli a figyelmet (és az elismerést), így Grath tolmácsolásában fel is dobtunk nektek rögtön három rövid videót arról, hogyan is jutottunk el idáig. 

Hirdetés

Tényleg nem hosszú, nem áradozik, nem fáraszt le, csak puszta tények, hatékony tájékoztatás, emberbarát figyelmi görbe. Reméljük, tetszik nektek (vagy tetszett a Game Pass Online Fesztivál alatt, amikor ezeket az adások alatt láthattátok).

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Ti mit gondoltok? Régen minden jobb volt, vagy azért vevők vagytok a Battlefield 2042 hangulatra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)