Hirdetés

Van tíz perced a Halo történetére?

|

Grath röviden összefoglalja az Xbox meghatározó franchise-ának pályáját a kezdetektől egészen a Halo Infinite-ig.

Hirdetés

Semmi sem emlékeztet jobban egy gamert az idő múlására, mint amikor szembesül azzal, hogy kedvenc játékai a tizedik, huszadik, harmincadik stb. évfordulójukat ünneplik. Márpedig épp idén novemberben tölti be a húszat a Halo, az a játék, amelyik nélkül ma talán az Xbox sem létezne.

Master Chief volt az, aki a hátán cipelte a Microsoft első konzolját, majd oroszlánrészt vállalt abból, hogy az Xbox 360 kis híján meg is verje a rivális PlayStation 3-at. Azóta elfogyasztottunk egy újabb konzolgenerációt, amelyben nem a legerősebb oldalát mutatta a franchise, épp ezért foglalkoztat sok rajongóit, hogy a nagyobbrészt dicső múlt után mennyire lesz fényes a jövő.

Hirdetés

Azt még nem tudjuk, hogy hosszabb távon mi a Microsoft tervei a franchise-zal, de a következő fél-egy év akár nagyszerűen is alakulhat, ha a várhatóan ősszel megjelenő Halo Infinite nem okoz csalódást, a jövőre bemutatkozó, Magyarországon forgatott sorozat is megfelel az elvárásoknak.

Addig azonban még rengeteg időnk van újrajátszani vagy pótolni a korábbi részeket. Ha nem rendelkezel a játékokkal, akkor ennek a legegyszerűbb módja előfizetni az Xbox Game Pass Ultimate-re, ami 3 hónapra most mindössze 300 Ft (nem havonta, összesen), és Master Chief kalandjain túl még több száz másik játékot kínál, amelyekhez havonta új címek csatlakoznak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)