Hirdetés

Velük játszunk majd májusban

|

Összeszedtük, milyen fontos megjelenések várnak ránk májusban.

Hirdetés

Ahogy azt már ezer évek megszokhattátok, minden hófordulókor külön cikkel és videó jelentkezünk, amelyekben szépen összeszedjük, milyen fontosabb megjelenésekre kell majd számítani. A teljes listát ilyenkor mindig a cikkben találjátok meg, a videóban pedig a hat tényleg legérdekesebb új játékról mesélünk egy keveset.

2022 májusában sem változik a dolog, így az alábbi videóban ennek a hónapnak a legizgalmasabbnak tűnő megjelenéseit találjátok meg.

Hirdetés

Olyan címeket, mint a borítóképen is látható Sniper Elite 5 és Evil Dead: The Game. Ha megnéztétek az ajánlót, akkor lent, a kommentek között bátran írjátok meg azt, hogy ti melyik májusi megjelenést várjátok a leginkább. 

Ha tetszett nektek ez a videó, iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)