Hirdetés

Venom magyarázó - hős vagy gonosztevő?

|

Venom kétségtelenül a Marvel egyik legizgalmasabb karaktere. A '80-as évek óta a szimbióta számos gazdatesttel egyesült már, mi pedig most részletesen elmeséljük az idegen lény teljes történetét.

Hirdetés

Mi alapvetően szerettük a Venom filmet, de nyilván a mozi csak egy parányi részletet tudott visszaadni a Marvel kiadó talán legsokoldalúbb szereplőjéből, aki antihős is vérengző szupergonosz is volt már az évek során. 

Hirdetés

Legújabb magyarázó videónkban egészen a kezdetektől, a szimbióta születésétől meséljük el Venom történetét. Maratoni hosszúságú videóról van szó, ugyanis egyetlen fontos gazdatestet sem szerettünk volna kihagyni, a lény pedig az elmúlt évtizedek során nem csak Peter Parkerrel és Eddie Brockkal olvadt össze, bőven volt miről megemlékezni. A videó narrációját ezúttal is Bálint barátunk mondta fel, akinek kiváló Gardrób Stúdió csatornáján csomó érdekes hangoskönyvet találtok. 

Természetesen a jövőben is folyamatosan készülnek majd a magyarázók, és egyéb videók, amikről biztosan nem fogtok lemaradni, ha ráböktök erre a remek kis gombra itt lent: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)