Hirdetés

Négyen a patkányok ellen - videósokkal nyomjuk a GameStar teljes játékát

|

Összeállunk néhány pajtással, hogy vasárnap este közös erővel állítsuk meg a világot fenyegető skaven hordát.

Hirdetés

Erősen indítjuk az évet, a januári  GameStar magazin mellé ugyanis a Warhammer: The End Times - Vermintide-ot csomagoltuk, ami minden kétséget kizáróan az elmúlt évek egyik legjobb kooperatív játéka.

Hirdetés

Ha valaki radarján esetleg nem bukkant volna fel a Fatshark csodája az elmúlt években, azoknak most egy rögtönzött bemutatót is tartunk abból, hogy mi vár rátok, ha néhány cimborával belevágtok a patkányirtásba. Vasárnap este 20:30-kor összeverődik a kis csapatunk, hogy daevvel, Paplovaggal és Siriusszal kiegészülve rávessük magunkat a játékra. Természetesen mindenki streameli is a dolgot, így akár váltogathattok is a különböző kameraképek között.

Sőt, a stream alatt egy maréknyi kulcsot is kiosztunk majd (ráadásul nemcsak mi, hanem a videósok is, így érdemes lesz több helyre is bekapcsolódni), így egy kis szerencsével be is zsákolhatjátok a GameStar teljes játékát. Na persze ezzel nem az újság megvásárlásáról akarunk lebeszélni bárkit is, de így könnyebben beránthatjátok a tesókat vagy haverokat a kampányba.

A streamet követhetitek majd ebben a cikkben és természetesen a YouTube csatornánkon is. Tartsatok velünk vasárnap este!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)