Hirdetés

Vétek lenne kihagyni ezeket a 2020-as rejtett gyöngyszemeket

|

Összeszedtünk pár olyan 2020-ban megjelent játékot, ami lehetséges, hogy elkerülte a figyelmeteket, de mindenképpen érdemesek arra, hogy tegyetek velük egy próbát.

Hirdetés

Egy külön cikkben már összeszedtük nektek 2020 szerintünk legjobb olyan videojátékait, amelyek sokak számára radar alatt maradhattak, viszont kár lenne anélkül búcsúztatni ezt a fura és felemás esztendőt, hogy tettetek volna velük egy próbát.

Év végi ilyen és ehhez hasonló toplistáinkat azonban természetesen rendre elkészítjük videós formában is, így természetesen ez az anyag sem maradhatott ki a szórásból.

Az alábbi videóban tehát olyan címeket találtok, mint például a zseniális Hades, vagy a magyar fejlesztők keze munkáját dicsérő Chicken Police: Paint It Red. Bökjetek rá a Play gombra, induljon a toplista 2020 rejtett gyöngyszemeiről. 

2020 még hátralévő pár napjában folyamatosan érkeznek majd az új videót, ha pedig nem akartok lemaradni róluk, akkor mindenképpen iratkozzatok fel, és bökjétek be a csengettyűt is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)