Hirdetés

Videóban elmeséljük, miért a Pókember: Nincs hazaút az eddigi legfontosabb Pókember-film

|

A Nincs hazaút ott tud diadalmaskodni, ahol a Pókember 3 és A csodálatos Pókember 2 elbukott, mondjuk helyzeti előnyből is indul.

Hirdetés

Egyáltalán nem könnyű feladat egyszerre több gonosztevőt mozgatni egy szuperhősös moziban, a Pókember: Nincs hazaút esetében ráadásul egy egész kis regiment rosszarc érkezik borsot törni Peter Parker alá. Az új Pókember-film azonban simán veszi ezt az akadályt, közben pedig megmutatja, hogyan válik valódi felnőtté az ifjú hálószövő.

Peter Parker remekül megkomponált felnövéstörténetéről az alábbi részletes, ugyanakkor spoilerektől teljesen mentes kritikában mesélünk nektek.

Hirdetés

Még egyszer arra szeretnénk benneteket kérni, hogy lent, a kommentek között semmiképp se spoilerezzetek. Ha viszont már láttátok a filmet, akkor spoilerek nélkül bátran írjátok meg, nektek hogy tetszett a Pókember: Nincs hazaút.

Ha tetszett nektek ez a videó, akkor mindenképp dobjatok rá egy like-ot, amennyiben korábban még nem tettétek volna meg, bátran iratkozzatok fel a csatornánkra és bökjétek be a csengettyűt is, hogy értesítést kapjatok legújabb anyagainkról. Ha esetleg támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor a csatornatagság vagy a szuperköszönet funkciók segítségével erre is lehetőségetek van, de ez teljesen opcionális.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)