Hirdetés

Videóban foglaltuk össze a Resident Evil elmúlt 25 évét

|

Pontosan ma lett 25 éves a Resident Evil széria, ennek örömére készült el ez a magyarázó videó.

Hirdetés

Cikk formájában már olvashattatok a most 25 éves Resident Evil széria történetéről, egy ilyen átfogó összefoglaló pedig természetesen megérdemli, hogy videó is készüljön belőle. Ezt találjátok meg alább. 

25 év persze nem kis idő, másfél évtized alatt pedig ahogy az lenni szokott, megvolta a csúcsai és a mélypontjai is a szériának. Jelenleg mindenesetre jól néz ki a jövő, hiszen idén érkezik a nyolcadik számozott epizód óriáshölgyekkel, és romániai kalandokkal. A Resident Evil Village megjelenése viszont még picit odább van (május 7-én számíthatunk rá), úgyhogy addigis bőven van időtök végignézni az alábbi videót. 

Hirdetés

Ha a jövőben sem szeretnétek lemaradni a GameStar Hungary YouTube-csatorna videóiról, akkor mindenképp érdemes feliratkozni, amennyiben pedig támogatni is szeretnétek valamilyen formában a munkánkat, ajánljuk figyelmetekbe a csatornatagság opciót - utóbbiról itt olvashattok bővebben

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)