Hirdetés

Videóban is elmeséljük, milyen felszabadítani a Watch Dogs: Legion Londonját

|

Videotesztünkből kiderül, mennyire is csodálatos az a bizonyos London a Watch Dogs: Legionben.

Hirdetés

Nemrég Kaci élő adásban mutatta meg nektek a Watch Dogs: Legiont, de nyilván nem ez volt az utolsó alkalom, hogy YouTube-csatornánkon felbukkan a Ubisoft új megjelenése. Ugye nem gondoltátok, hogy videoteszt nélkül hagyunk benneteket? Természetesen Paca írott tesztje mellett videós formában is beszámolunk arról, milyen volt a virtuális Londonban kalandozni. 

Hirdetés

A Watch Dogs könnyen lehetett volna egy sokkal jobb játék is, ehhez viszont komolyabban rá kellett volna feküdnie a narratíváért felelős csapatnak a sztorira. Ha viszont titeket nem elsősorban a történet érdekel, akkor számos szórakoztató órát köszönhettek majd neki. A további részletektől pedig mindösszesen a Play gomb választ el benneteket.

Ha nem akartok lemaradni a többi videotesztünkről és további anyagainkról sem, akkor mindenképp iratkozzatok fel a GameStar Hungary YouTube-csatornára:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)