Hirdetés

Videóban is elmeséljük, mely jedik élték túl a 66-os parancsot

|

Összeszedtük azon erőhasználók listáját, akiket ki akartak végezni a klónkatonák a 66-os parancs kiadásakor, mégis, hosszabb vagy rövidebb időre megúszták a dolgot.

Hirdetés

A 1977-es Egy új reményben még azt hittük, egyedül Obi-Wan Kenobi élte túl a jedik közül a 66-os parancsot - amit értelemszerűen ekkor még nem is ismertünk, csak azt tudtuk, hogy a háború végével a jedi rendnek is befellegzett. Szépen lassan kiderült azonban, hogy a rend több tagja is megúszta a tisztogatást, legújabb magyarázó videónkban pedig róluk lesz szó. 

Hirdetés

Bár hivatalosan a 66-os parancs a jedik elpusztítását célozta, a gyakorlatban olyan erőhasználókat is meg akartak ölni a klónkatonák, mint Darth Maul. Róla is esik szó az alábbi videóban, az inkvizítorokról viszont most nem mesélünk, ők szerintünk megérnének egy külön anyagot is. Ha osztjátok ezt a véleményt, akkor ne feledjétek egy like-kal jutalmazni új videónkat.

Ha pedig a jövőben sem akartok lemaradni a GameStar Hungary YouTube-csatorna legújabb videóiról, akkor mindenképp iratkozzatok fel. Az egész májusban pörgő Game Pass Online Fesztivál miatt most különösen érdemes rábökni erre a cuki kis gombra itt lent.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)