Hirdetés

Vajon ezek után is tudni akarod majd, mi lesz Amerika Kapitány jövője?

|

Videón a The Falcon and the Winter Soldier első évad kritikája. A második Disney+-os MCU sorozattal már több gondunk akadt, mint anno a WandaVisionnel, most el is mondjuk nektek, hogy pontosan mik.

Hirdetés

Írott formában már olvashattátok The Falcon and the Winter Soldier kritikánkat, most viszont egy videóban is elregéljük szépen, hogy egészen pontosan miért is nem lopta be annyira magát a szívünkbe Sam és Bucky önálló kalandja.

A mi véleményünk persze korántsem szentírás, így arra szeretnénk biztatni benneteket, hogy lent a kommentek között mondjátok el, nektek mennyire jött be a The Falcon and the Winter Soldier, mit szerettetek vagy épp mit utáltatok a sorozatban.

Hirdetés

Ha tetszett nektek ez a videónk, akkor egy like-kal tudjátok jutalmazni, amennyiben pedig a továbbiakban sem akartok lemaradni friss tartalmainkról, iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Ha támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)