Hirdetés

Videóban is elmondjuk, milyen potenciál rejlik a Google Stadiában

|

Magyarországon is elérhetővé vált a Google Stadia, teszteltük, mit tud a szolgáltatás, van-e olyan jó, hogy érdemes legyen miatta dobni a konzolokat.

Hirdetés

Írott tesztünkben már elolvashattátok, mik az első tapasztalataink a Google Stadiával kapcsolatban, ami a mai naptól hazánkban is elérhető, de nekünk lehetőségünk volt már egy kicsivel korábban kipróbálni.

Beszámolónkat azonban videós formában is elkészítettük, melybe több Stadián rögzített gameplay anyagi is került, az alábbi videotesztben jól látszanak a rendszer előnyei, de bizony annak esetlegesen ingadozó teljesítménye is. 

Hirdetés

Kétségtelen, hogy bár sokat kell még fejlődnie a Stadiának (ahogy az összes többi hasonló rendszernek is), de már most érezhető, hogy a játékstreaming egy teljesen élhető jövőkép. 

Ha a jövőben sem akartok lemaradni hasonló videotesztekről vagy más friss tartalmainkról, akkor mindenképp iratkozzatok fel a GameStar Hungary YouTube-csatornára:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)