Hirdetés

Videóban meséljük el, hogy folytatódott volna Darkseid története Az Igazság Ligája után

|

Most elmeséljük, hogyan alakult volna Darkseid sorsa a második és harmadik Liga moziban.

Hirdetés

Nemrég egy cikkben már meséltünk nektek arról, hogyan folytatódott volna Darkseid története Az Igazság Ligája 2-ben és 3-ban. Mivel sajnos jelen állás szerint a DC Comics hatalmas erőknek parancsoló főgonoszával belátható időn belül már nem fogunk a filmvásznon találkozni, természetesen videós formában is legyártottuk nektek ezt az anyagot, így azok is megismerhetik Darkseid tervezett jövőjét, akik szívesebben néznek videókat, mint olvasnak cikkeket.

Csapjunk is bele gyorsan, hiszen bőven van miről mesélnünk, elvégre két végül kukázott, azonban Snyder által szinte teljesen készre álmodott mozifilm cselekményét kell ledarálnunk az alábbi videóban.

Hirdetés

Ti bánjátok, hogy előreláthatólag már sosem láthatjuk filmen a Snyder-féle Darkseid további történetét? Írjátok meg kommentben, ha pedig tetszett a videó, vegyétek kezelésbe a like-ot, a feliratkozást, valamint a csengettyűt is. Munkánkat emellett csatornatagként is tudjátok támogatni, amiért cserébe mindenféle extrákkal halmozunk el titeket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)