Hirdetés

Videóban meséljük el, milyen lett a Star Wars Jedi: Survivor

|

Technikai hibái tagadhatatlanok, de ezek ellenére is minden idők egyik legjobb Csillagok háborúja-játéka lett a Star Wars Jedi: Survivor.

Hirdetés

Próbáltunk nagyon igyekezni a Star Wars Jedi: Survivor tesztjével, de mivel csak a megjelenés napján kaptuk meg a játékhoz a kulcsot, kellett azért még pár nap, hogy a sztori végére érjünk. Az írott tesztet tegnap már olvashattátok, de természetesen videós formában is be akartunk számolni a tapasztalatainkról.

Alább ezt, vagyis a Star Wars Jedi: Survivor videotesztjét találjátok meg, melyben részletesen elmeséljük, mik azok az erények, amik miatt annak ellenére is remek játék lett a Survivor, hogy nem csak bugok, hanem (főleg PC-s fronton) elég durva optimalizálatlanság is borzolja a játékosok idegrendszerét. 

Hirdetés

Nektek egyébként mennyire jött be a Star Wars Jedi: Survivor? Írjátok meg lent, kommentben! 

Ha a jövőben sem akartok lemaradni a friss tesztjeinkről, akkor iratkozzatok fel a csatornánkra és bökjétek be a csengettyűt. Ha esetleg támogatni szeretnétek a munkánkat, akkor a csatornatagság funkcióval erre is lehetőség van, illetve a szuperköszöneteket is lehet dobálni. Minden ilyen kedvességét nagyon köszönünk nektek!

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)