Hirdetés

Videóban meséljük el Zack Snyder teljes DC-s munkásságának krónikáját

|

Egy végtelenül furcsa történet lezárása lesz a Snyder Cut, vagyis Az Igazság Ligája négyórás változata, és itt most nem a szuperhősök kalandjára, hanem magára a rendezőre gondolunk.

Hirdetés

Cikként már olvashattátok azt a méretes portréanyagot, amely Zack Snyder munkásságát tárta fel a DCEU-n, vagyis a DC Comics saját filmes univerzumán belül. Hamarosan hozzánk is megérkezik az HBO GO-n keresztül a Zack Snyder: Az Igazság Ligája, a négyórás mozi premierjének közeledtével pedig úgy éreztük, a rendező nem mindennapi történetét videós formában is el kell mesélnünk nektek.

Végtelenül fura út vezetett odáig, míg Snyder megkapta a lehetőséget arra, hogy a DC legnagyobb hőseinek történetét úgy szállítsa le nekünk, ahogy azt eredetileg is szerette volna. 

Hirdetés

Ne felejtsétek el, nemrégiben elindítottuk a GameStar Hungary csatornatagság funkciót is (erről itt olvashattok bővebben). Amennyiben esetleg szeretnétek ilyen módon támogatni a munkánkat (és persze nem mellékesen részesülni a tagoknak járó extrákban), akkor csatlakozzatok! Ha nem, az sem gond, természetesen a feliratkozásoknak is nagyon örülünk.

Most viszont következzen Az igazság krónikája, avagy Zack Snyder útja a DC-ben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)