Hirdetés

Videóban mesélünk 2020 legnagyobb videojátékos csalódásairól

|

Összeszedtünk 15 olyan 2020-ban megjelent játékot, amitől sokkal többet vártunk volna, de végül sajnos csalódnunk kellett bennük.

Hirdetés

Bőven kaptunk emlékezetes és kiváló játékokat is ebben a meglehetősen furcsa, felemás évben, és megjelenésekből úgy általában véve sem volt hiány, hiába halasztgatták a koronavírusjárvány miatt jobbra-ballra a céldátumokat. Nem minden régóta várt játéknak sikerült azonban beváltania a hozzá fűzött reményeket. Legújabb toplistánkban olyan címeket gyűjtöttünk össze, amelyekben bizony 2020 folyamán csalódnunk kellett.

Hirdetés

Természetesen ez a lista szubjektív, és szabadon bővíthetünk. Titeket kifejezetten arra szeretnénk biztatni, hogy lent, a kommentek között osszátok meg saját csalódásaitoknak listáját is, vagy akár emeljétek ki azt az egyetlen egy címet, ami miatt 2020-ban lehervadt a mosoly az arcotokról.

Hamarosan újabb videós toplistákkal jelentkezünk, szóval ha nem akartok lemaradni róluk, akkor mindenképpen iratkozzatok fel, és bökjétek be a csengettyűt is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)