Hirdetés

Videóban mesélünk 2021 legjobban várt multiplatform játékairól

|

Erre a listára azon 2021-ben megjelenő játékokat gyűjtöttük össze, amik egyebek mellett PlayStation és Xbox konzolokra is elérhetők lesznek.

Hirdetés

Nemrég külön videókban taglaltuk 2021 legjobban várt Xbox és PlayStation játékait, most viszont a multiplatform címeken van a sor, az alábbi toplistába azokat a jövőre esedékes megjelenéseket szedtük össze, amik PC-re, valamint a Microsoft és a Sony konzoljaira is megjelennek. 

Ezt a felsorolást elnézve pedig biztosnak tűnik, hogy szerencsére 2021 során sem lesz majd időnk unatkozni, bőségesen megszórnak bennünket olyan kisebb-nagyobb címekkel a kiadók, amelyek érdemesek lesznek a figyelmünkre.

Hirdetés

Fontos, hogy ebben a toplistában kizárólag olyan játékok szerepelnek, amelyek vagy konkrét megjelenési dátummal rendelkeznek, vagy pedig eléggé hitelesnek tűnik a kiadó azon ígérete, miszerint 2021-ben meg fognak érkezni. 

Ha 2021-ben sem akartok lemaradni legújabb videós tartalmainkról, akkor mindenképpen iratkozzatok fel, és bökjétek be a csengettyűt is.

Címkék: #2021 #megjelenések
Platformok: Google Stadia Nintendo Switch PC PlayStation 4 PlayStation 5 Xbox One Xbox Series X
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)