Hirdetés

Videóban mesélünk 2021 legjobban várt Xbox játékairól

|

Összegyűjtöttük azokat a kiemelten érdekes 2021-es játékokat, amik csak PC-re és/vagy Xboxra, jelennek meg, vagy épp a Microsoft lesz a kiadójuk.

Hirdetés

A Halo Infinite csúszása miatt a Microsoft gyakorlatilag érdemi saját nyitócím nélkül indította útjára az Xbox Series X és S konzolokat, de természetesen belsős stúdióik egyre csak bővülő családja a háttérben gőzerővel dolgozik az exkluzív címeken. Ha minden jól megy, akkor pedig 2021-ben már kifejezetten izgalmas játékokra is számíthatunk tőlük.

Fontos megjegyezni, hogy az alábbi videós toplistába csak azok a játékok kerültek be, amelyek esetén reális esély van a 2021-es megjelenésre, így a State of Decay 3, a következő Forza Motorsport, az Avowed, az új Fable és a S.T.A.L.K.E.R. 2 nem került fel rá. 

Hirdetés

Ti melyik 2021-re várható Xbox játék miatt vagytok a leginkább izgatottak? Lent a kommentek között írjátok meg azokat a címeket, amelyeket ti a legjobban várjátok, most pedig bökjetek rá a Play gombra, és nézzétek meg legújabb videónkat. 

Hamarosan érkezünk 2021 legjobban várt PlayStation játékainak listájával is, szóval ha nem akartok lemaradni róla, akkor mindenképpen iratkozzatok fel, és bökjétek be a csengettyűt is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)