Hirdetés

Videóban mesélünk a 2021-es év legrosszabb játékairól és legnagyobb csalódásairól

|

2021 nem csak kiváló játékokkal "ajándékozott" meg bennünket.

Hirdetés

Itt az ideje átvenni, összességében hogyan is zárul a 2021-es év, mik voltak a csúcspontjai és legnagyobb mélységei. Most az utóbbi témában vájkálunk kicsit, az alábbi videóban ugyanis az idei esztendő legdurvább videojátékos csalódásait és legrosszabb játékait gyűjtöttük össze vegyesen.

Akadt tehát a felsorolásban olyan cím, ami tényleg fájóan rossz, és olyan is, amit egészen egyszerűen csak jóval többet vártunk volna el.

Hirdetés

Mint minden ilyen évzáró lista, természetesen a miénk is teljesen szubjektív. Titeket viszont arra szeretnénk biztatni, hogy bártan bővítsétek ki, vagy épp cáfoljátok meg az elhangzottakat lent, a kommentek között!

Ha tetszett nektek ez a videó, bátran iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)