Hirdetés

Videóban mesélünk a CD Projekt (Red) történetéről

|

Karrierjüket a bolhapiacokon kezdték, mára Európa második legértékesebb stúdiójává váltak a Ubisoft után. Felgöngyölítettük a CD Projekt kalandos történetét.

Hirdetés

Noha első saját játékukat 2007-ben fejezte be a CD Projekt Red fejlesztőcsapat, a CD Projekt kiadó (Red nélkül) jóval nagyobb múltra tekinthet vissza. Legújabb cégbemutatónkban pedig mi egészen a kezdeti időkig nyúlunk vissza, mikor Marcin Iwiński és Michał Kiciński belefogott a lengyel játékkiadás megreformálásába. 

Írott formában már olvashattátok a CD Projekt (Red) cégtörténetét, most viszont egy videóban is elmeséljük, honnan indultak a The Witcher széria és a Cyberpunk 2077 fejlesztői.

Hirdetés

A CD Projekt munkásságát végig a merész húzások jellemezték, és nagyon sokszor a puszta szerencse mentette meg a csapatot a teljes bukástól, nem kerülte el őket a csőd közelsége sem. Mégis, mindig sikerült talpra állniuk remek ötleteit, és a vásárlók felé tanúsított egyedi hozzáállásuk miatt. Bökjetek rá a Play gombra, és nézzétek meg, milyen utat járt be a lengyel csodacsapat. 

Ma és holnap is érkeznek még új videóink, szeretnénk bőséges tartalommal zárni a 2020-as évet. Ha nem akartok lemaradni róluk, akkor mindenképpen iratkozzatok fel, és bökjétek be a csengettyűt is - utóbbi azért fontos, hogy értesítést kapjatok a friss anyagokról már a publikálás pillanatában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)