Hirdetés

Videóban mesélünk a legjobb 2021-es játékokról, amik sokak figyelmét elkerülhették

|

A nagyobb megjelenések mellett a 2021-es indie gyöngyszemekről is mesélünk nektek.

Hirdetés

2021-ben bár elkezdtük érezni a játékiparban is egyre masszívabban a pandémia hatását (több régóta várt cím megjelenése csúszott), azért így sem maradtunk kiváló friss megjelenések nélkül. Mint mindig, a legnagyobb rivaldafényt most is az AAA-játékok kapták, de mi most szeretnénk teret engedni a kisebb költségvetésű, de egyáltalán nem kevésbé impozáns alkotásoknak is.

Az alábbi videóban 10 olyan zseniális játékról mesélünk nektek, mi könnyen elkerülhette idén a figyelmeteket, de ha lehetőségetek van rá, akkor mindenképp érdemes pótolni őket. A lista persze szabadon bővíthető! 

Hirdetés

A téliszünet alatt még egy halom toplistával és egyéb izgalmas videóval készülünk, szóval az alábbi anyag tényleg csak a kezdet, gyakorlatilag az év végéig majdnem minden nap új videós tartalmak fognak várni benneteket a GameStar Hungary YouTube-csatornán.

Ha tetszett nektek ez a videó, bátran iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)