Hirdetés

Videóban mesélünk a LucasArts történetéről

|

Nem csak a Star Wars játékokat köszönhettük nekik, a kalandjátékok műfaját hosszú ideig meghatározó címekkel ajándékoztak meg bennünket anno.

Hirdetés

Számos kiadóról és fejlesztőcsapatról készítettünk már cégtörténeti cikket és magyarázó videót (nemrég például a CD Projekttel foglalkoztunk), most pedig a épp itt az ideje, hogy az egykori LucasArts is sorra kerüljön - már csak az is, mert pár napja feltámadt a Lucasfilm Games, ez a brand fogja majd össze a jövő Star Wars játékait. 

Most viszont emeljük tekintetünket inkább a múlt felé, és csapjunk is bele a rögtönzött történelemórába, hiszen az alábbi videóban több mint három évtizedet kell gyorsan felgöngyölítenünk. Ezen időszak alatt pedig korántsem csak Star Wars játékokat szállított nekünk a LucasArts - leánykori nevén már akkor is Lucasfilm Games. Kommentben majd mindenképp írjátok meg, mi volt a kedvencetek tőlük!

Hirdetés

Most pedig már tényleg nincs más hátra, mint rábökni a nagy Play gombra, aztán pedig persze ha tetszett a videó, és korábban még nem tettétek ezt meg, bátran iratkozzatok fel a GameStar Hungary YouTube-csatornára, és bökjétek be a csengettyűt is. Itt egyébként számos más cégtörténetes videót is megtaláltok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)