Hirdetés

Videóban mesélünk a Netflix 2021-es kínálatáról

|

Idén szintet lép a Netflix a bemutatott filmek és a leszerződtetett filmsztárok tekintetében is.

Hirdetés

A Netflix emeli a tétet, és 2021-ben nem kevesebb mint 70 új filmet fog bemutatni. Ezekben ráadásul igazi világsztárokra osztották a fontosabb szerepeket. Műfajok tekintetében is meglehetősen széles a paletta, az alábbi videóban pedig ebből a masszív felhozatalból emeltük ki azokat, amik a leginkább felkeltették a mi érdeklődésünket. 

Nincs is más dolgotok, mint rábökni a nagy Play gombra, utána pedig írjátok meg bátran lent a kommentek között azt, hogy ti melyik filmet várjátok legjobban (a teljes listát egyébként itt találjátok meg). 

Hirdetés

Ha tetszett a videó, akkor ezt mindenképp jelezzétek nekünk egy lájkkal, ha még nem iratkoztatok fel a csatornánkra vagy nyomtátok be a csengőt, akkor ezt is mindenképp pótoljátok, utána pedig érdemes csekkolni az idei videojátékos filmekről és sorozatokról szóló videónkat is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)