Hirdetés

Videóban mesélünk arról, érdemes-e megnézni az új Mortal Kombat mozit

|

Nem a 2021-es Mortal Kombat jelenti a filmművészet csúcsát, de ugyanolyan bűnös élvezetet tisztelhetünk a személyében, mint az 1995-ös elődben.

Hirdetés

Írott formában már találkozhattatok Mortal Kombat kritikánkkal, most viszont egy külön videóban is regélünk nektek arról, megéri-e nagyjából két órát áldoznotok az életetekből Shang Tsung és Raiden nagyúr bandájának összecsapására. 

Biztosan lesznek olyanok, akik a széria legbrutálisabb kivégzéseit javasolnák az alkotók kényeztetésére, és olyanok is, akik széles vigyorral az arcukon nézik végig az egész vérfürdőt. Mi viszont simán csak jól szórakoztunk, és az alábbi videóban el is mondjuk, miért. 

Hirdetés

Arra biztatunk benneteket, hogy adjatok majd a filmnek egy esélyt, továbbá ha tetszett amit most láttok, akkor bátran csapjatok rá a like gombra, iratkozzatok fel, és bökjétek be a csengettyűt is, hogy értesítést kapjatok legújabb videóinkról.

Amennyiben esetleg támogatni is szeretnétek munkánkat, a csatornatagság opció segítségével erre is lehetőségetek van, erről minden infót megtaláltok lent a linkre kattintva. Na de most akkor lássuk a videót:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)