Hirdetés

Videóban mesélünk arról, hogy a WandaVision csak egy bűvésztrükk, vagy valódi varázslat

|

Túl vagyunk az MCU első Disney+-os sorozatán, így épp itt az ideje annak, hogy elmondjuk, nekünk mennyire tetszett a WandaVision. Ugyanerre biztatunk benneteket is!

Hirdetés

Írott formában már olvashattátok WandaVision kritikánkat, de természetesen nem szalasztottuk el annak lehetőségét, hogy videóban is elmondjuk a véleményünket a sorozatról. A WandaVision több mint rendhagyó módon indult el, de a kezdeti bátorság részről részre kezdett kiveszni belőle, legérdekesebb csavarjait pedig sablon Marvel-megoldásokkal ütötték el a fináléban. 

Ti esetleg nem így gondoljátok? Bátran osszátok meg velünk saját véleményeteket is lent, a kommentek között!

Hirdetés

Ha elnyeri a tetszéseteket ez a videó, akkor ezt egy like-kal tudjátok a tudtunkra hozni. Sosem késő feliratkozni és rendeltetésszerűen használni a csengettyűt, immár pedig a GameStar csapat tagjaként a csatornatagságra is elő tudtok fizetni. Ennek kapcsán ide kattintva értek el minden fontos tudnivalót.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)