Hirdetés

Videóban mesélünk arról, hogy szerezte fémkarjait Jax

|

Eddig ahány Mortal Kombat játék, film, soroztat vagy képregény megjelent, annyiféle választ kaptunk erre a kérdésre.

Hirdetés

Nemrég végre-valahára megmutatták nekünk a hamarosan érkező új Mortal Kombat film első hivatalos előzetesét, ebben a kedvcsináló videóban pedig azonnal az arcunkba tolták azt, hogy Sub-Zero milyen brutális módon robbantja le Jax kezeit. Sokak kedvenc kommandósa tehát az új moziban is fémkarok kap, de egyes nézőkben egyből felmerült a kérdés: nem másként volt ez anno a videojátékokban?

Nos, a válasz egy egyértelmű igen, de fontos azt is leszögezni, hogy nincs egyértelműen hivatalos kánonnak tekinthető megfejtés, eddig minden videojátékban, filmben, tévé- és websorozatban, valamint képregényben más és más módokon tett szert Jax a mechaikus karjaira.

Hirdetés

Legújabb magyarázó videónkban ezeket az eseteket szedjük össze nektek. Nektek melyik korábbi verzió tetszett a legjobban? Netán az új, Sub-Zero-s öltet a kedvencetek? Írjátok meg kommentben!

Ha pedig elnyerte a tetszéseteket ez a videók, akkor dobjatok rá egy like-ot, illetve iratkozzatok fel, és bökjétek be a csengettyűt, ha még nem tettétek volna. Hamarosan újra találkozunk, sziasztok!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)