Hirdetés

Videóban mesélünk arról, milyen játék lett az Outriders

|

Az Outriders nem váltja meg a világot, de villant pár nagyon ötletes mechanikát, erről mesélünk nektek.

Hirdetés

Írott formában már olvashattátok nemrég az Outridersről készült tesztünket, de úgy éreztük, a People Can Fly játéka bőven megérdemli, hogy videóként is foglalkozzunk vele. Ha alapvetően szeretitek a looter shooter műfajt, és nem riaszt el benneteket az első pár nap technikai hullámvasútja, akkor szerintünk bőven megéri vele tennetek egy próbát.

Persze nagyon szívesen látjuk a ti véleményeiteket is, szóval ha megnéztétek az alábbi videotesztet, és egyébként ti is kipróbáltátok már a játékot, akkor lent, a kommentek között bátran meséljetek saját tapasztalataitokról! 

Hirdetés

Ha elnyerte a tetszéseteket ez a videó, akkor mindenképp dobjatok rá egy like-ot, ha pedig korábban még nem tettétek volna, iratkozzatok fel csatornánkra. Amennyiben támogatni szeretnétek a munkánkat, a csatornatagság funkción keresztül ezt is megtehetitek.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)