Hirdetés

Videóban mesélünk az id Software történetéről

|

A mai napon kerek évfordulót ünnepelhet az id Software, 30 évvel ezelőtt indult el a csapat.

Hirdetés

Vészes gyorsasággal repül az idő, immár 30 év telt el azóta, hogy  John Carmack, John Romero, Tom Hall, és Adrian Carmack megalapították az id Software-t. Ennek a kerek évfordulónak az örömére a napokban olvashattatok egy írott összefoglalót a cég teljes történetéről, ezt az anyagot viszont természetesen videós formában is el akartuk készíteni nektek.

Alább tehát az id Software történetének videós krónikáját találjátok meg. Maratoni hosszúságú anyagról van szó, erre érdemes már azelőtt felkészülni, hogy ráböktök a Play gombra!

Hirdetés

Amennyiben tetszett a videó, mindenképp hagyjatok rajta egy like-ot, illetve bátran iratkozzatok fel a GameStar Hungary YouTube-csatornára. Lent a kommentek között pedig jöhetnek az ötletek: legközelebb melyik kiadóval vagy fejlesztővel foglalkozzunk egy ilyen anyagban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)