Hirdetés

Videóban mesélünk nektek a Grand Theft Auto VI kiszivárgott anyagairól

|

A Grand Theft Auto VI szivárgását könnyel lehet, hogy az egész projekt meg fogja sínyleni.

Hirdetés

Bőven benne van a pakliban, hogy komolyan visszavethetik a hétvégén történt szivárgások a Grand Theft Auto VI fejlesztését, és nagyon úgy fest, hogy nem valamiféle ügyes átverésről van szó, hanem a szóban forgó jelenetek valóban a GTA VI egy korai verziójából kerültek ki.

Az alábbi rövid videóban összefoglaljuk nektek, egészen pontosan milyen videók szivárogtak ki, és miért tűnik egyértelműnek az, hogy valódi anyagok kerültek napvilágra.

Hirdetés

Gyakorlatilag borítékolható, hogy a hatodik részben (sokak örömére) ismételten Vice Citybe fogunk visszatérni, és két főhőst is kapunk, egy nőt és egy férfit. A további részletektől már csak a Play gomb lenyomása választ el benneteket! 

Ha tetszett nektek a videó, akkor mindenképpen iratkozzatok fel a csatornánkra, bökjétek be a csengőt, és ha esetleg még támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor a szuperköszönet és a csatornatagság funkciók segítségével erre is lehetőségetek van.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)