Hirdetés

Videóban mesélünk olyan játékokról, melyeket érdemes újra elővenni

|

Nem minden játéknak sikerül zökkenőmentesen kezdenie pályafutását, de akadnak szép számmal azért olyan címek, melyek később kiküszöbölik ezt a csorbát.

Hirdetés

Összeállítottunk nemrég egy teljesen szubjektív toplistát olyan játékokról, melyeket érdemes lehet újra elővenni, ugyanis nagyon sokat javultak, fejlődtek csapnivaló megjelenésük óta, így immár boldogan tudjuk őket ajánlani nektek. Most ezt az anyagot nézhetitek meg videós formában is. 

Természetesen egy teljesen szubjektív gyűjtésről van szó, titeket pedig arra szeretnénk biztatni, hogy bátran egészítsétek ki az alábbi videóban elhangzottakat. 

Hirdetés

Ez lett volna tehát a mi tízes listánk, de várjuk komment formájában a ti ötleteiteket is, meséljetek, ti mit ajánlanátok még egy második menetre. Amennyiben elnyerte a tetszéseteket ez a videó, ne feledjétek el egy like-kal jutalmazni, továbbá iratkozzatok fel a csatornára és bökjétek be a csengettyűt, ha korábban még nem tettétek volna. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)