Hirdetés

Videóban mondjuk el, jó lett-e a Horizon Forbidden West

|

Február 18-án érkezik az év első nagy PlayStation-exkluzívja, a Horizon Forbidden West, de nekünk volt alkalmunk a megjelenés előtt végigjátszani.

Hirdetés

A PlayStation 4-generáció egyik legemlékezetesebb játéka volt a Horizon Zero Dawn, amivel a Killzone játékokról ismert Guerrilla Games valami számukra is újba vágott bele, a végeredmény pedig minden várakozásunkat felülmúlta. Abszolút bizakodóan vártuk a Forbidden Westet, és szerencsére nem kellett csalódnunk benne.

Hirdetés

Bőven volt még mit mesélnie a csapatnak a világról, annak jelenéről, múltjáról és jövőjéről - mindhárom fontos szerephez jut a Forbidden West cselekményében. Az alábbi videóban nem csak a történetről számolunk be (sőt, igyekeztünk kerülni a spoilereket), hanem a játékmenet újításairól, a világról, és összességében arról, milyen élményt kaptunk a játéktól.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Akit az írott tesztünk érdekel, erre fáradjon érte.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)