Hirdetés

Videóban mondjuk el, kik lesznek az HBO-s The Last of Us sorozat főszereplői

|

Megannyi találgatással töltött hét után végre kiderült, ki alakítja majd Joelt és Ellie-t a The Last of Us tévésorozatban.

Hirdetés

Egy ideje már tudjuk, hogy Csernobil sorozat alkotója, Craig Mazin, valamint a Naughty Dogot irányító Neil Druckmann együttes erővel készítik el az HBO-féle The Last of Us tévésorozatot, illetve arra is fény derült, hogy az orosz Kantemir Balagovot kérték fel rendezőnek. Magát a stábot viszont ezidáig homály fedte, a titkolózás pedig egyre elképesztőbb teóriák táptalajává vált.

Nemrég már ott tartottunk, hogy a híresztelésekben Mahershala Alinak is felajánlották a szerepet, az alkotók viszont ma úgy döntöttek, ideje végre tiszta vizet önteni a pohárba. Kiderült tehát, ki kapta Joel és Ellie szerepét, az alábbi videóban erről mesélünk nektek.

Hirdetés

Ha a jövőben sem szeretnétek lemaradni az ilyen és ehhez hasonló rövid hírvideókról, illetve további videós tartalmainkat is nyomon szeretnétek követni, akkor bátran iratkozzatok fel a GameStar Hungary YouTube-csatornára. Ha még a csengettyűt is benyomjátok, akkor értesítést fogtok kapni a frissen publikált anyagokról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)