Hirdetés

Videóban mondjuk el, miért nem lett jó játék a Godfall

|

A Godfall kiváló játék lehetett volna, de végül csak kivételes látványvilágának és pár valóban remek ötletének örülhettünk.

Hirdetés

Írott formában már olvashattátok Godfall tesztünket, most viszont videóban is elmeséljük, hogy végül mi csúszott félre ennek az egyébként jóval többre érdemes játéknak a fejlesztése során. Ötletekből nem volt hiány, és grafikailag is topon van a Counterplay Games munkája, de sajnos valódi történet és érdemi endgame tartalmak nélkül, no meg monoton, repetitív küldetésekkel sajnos nem sokra lehet menni 2020-ban.

Hirdetés

Az alábbi videóban részletesen kifejtjük, mi az, amiben mindezek ellenére mégis domborítani tud a Godfall, és mik azok a sarkalatos pontok, amelyek esetében viharos gyorsasággal képes elvérezni a játék.

Ha a jövőben sem akartok lemaradni tesztjeinkről és egyéb videós tartalmainkról, akkor mindenképp iratkozzatok fel a GameStar Hungary YouTube-csatornára:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)