Hirdetés

Videóban mondjuk el, miért vágta pofon Batman Robint

|

A mémet mindannyian ismerjük, az eredeti kép történetét már kevesebben. Elmondjuk, mivel érdemelte ki Robin a sallert.

Hirdetés

Nem egy mai mém már, és a maga idejében is sikerült erősen túlhasználni, de a napokban írtunk egy cikket arról, hogy hogyan lett a Batman pofozkodós mém alapjául szolgáló történet, miért ütötte meg a köpenyes igazságosztó társát, holott egyébként csak a rosszfiúknak oszt ki pár pofont.

Hirdetés

Ha van három és fél percetek a sztorira, és inkább hallgatnátok, mint olvasnátok, vagy kíváncsiak vagytok az eredeti képregény kockáira (netán HP selymes hangja tenné széppé számotokra a napot), kattintsatok a lejátszás gombjára.

Amennyiben szeretnétek még ilyet, bátran iratkozzatok fel a csatornánkra, veszítenivalótok nincs, de annál többet nyerhettek ezzel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)