Hirdetés

Videóban mondjuk el, milyen next-gen élményt ad a Marvel's Spider-Man: Miles Morales

|

Még a pók lábán is feláll a szőr, annyira menő 60 fps-sel hálóhintázni a felhőkarcolók között.

Hirdetés

Miután megérkezett szerkesztőségünkbe a PlayStation 5, rögvest rá is vetettünk magunkat a Sony új generációs konzoljára. Természetesen előbb gondosan kicsomagoltuk, csak azt követően ismerkedtünk a megújult kezelőfelülettel és csodálkoztunk rá arra, milyen gyorsan töltenek be a játékok az egyedi SSD-nek köszönhetően.

Hirdetés

Az exkluzív címek közül elsőként elsőként az Astro's Playroom segítségével tapasztaltuk ki a DualSense kontroller lehetőségeit, utána pedig következhetett a Marvel's Spider-Man: Miles Morales tesztje. Az Insomniac játéka nem teljes értékű folytatás, mégis remek nyitánya a generációnak, hiszen azt üzeni, ilyen magasan van az a léc, amit a Sony a későbbiekben sem szeretne leverni.

Hogy biztosan ne maradjatok le a további videotesztekről, iratkozzatok fel a GameStar Hungary YouTube-csatornára:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)