Hirdetés

Videóban mondjuk el, szerintünk mik 2020 legjobb játékai

|

A szerkesztőség tagjai elkészítették saját 2020-as toplistájukat, ezeket összefésülve pedig megszületett a végeredmény.

Hirdetés

Semmiképpen sem szerettük volna, hogy a GameStar nagy év végi videojátékos toplistája egyetlen ember véleménye alapján álljon össze, így végül úgy határoztunk, a szerkesztőség minden tagja számot vet, átgondolja idei kedvenceinek hosszú sorát, és elkészíti saját kis top 10-es listáját, majd ezeket összegezzük, hogy megszülessen a végeredmény.

Egyetlen ilyen lista sem igazságos, mindig vannak olyan kiváló címek, amik egy hajszállal lemaradnak, így bár a matematika most nem kedvezett mondjuk a Nioh 2-nek, a Hadesnek, az Animal Crossing: New Horizonsnek vagy épp az Immortals Fenyx Risingnak, ezeket is 2020 legjobbjai közé soroljuk, mindenképp tegyetek velük egy próbát.

Hirdetés

Most viszont következzen az a 10 játék, ami a GameStar kollektív tudata, a szerkesztőség összesített véleménye szerint a legkiválóbb volt ebben az évben.

Bár a mi listánk a szerkesztőség egészének véleményéből formálódott, természetesen így is teljesen szubjektív, és egyetlen örök igazságot sem tartalmaz, pont az a szép a videojátékokban, hogy mindenkinek más tetszik, mindenki mást szeret. Éppen ezért biztatunk most benneteket is arra, hogy lent, a kommentek között meséljetek saját kedvenceitekről, osszátok meg velünk saját 2020-as toplistátokat is.

Nemsokára érkezünk egy olvasói toplistával, a nemrég ugyanis közzétettünk egy kérdőívet, amelyben kategóriákra lebontva szavazhattátok meg 2020 legjobbjait.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)