Hirdetés

Videóban szedtük össze a filmvilág legnagyobb szörnyeit

|

A Godzilla Kong ellen külföldön tömegeket vonz, és bár itthon a moziélményről egyelőre le kell mondanunk, a gigászi fenevadakat nem kell nélkülöznünk. A teljesség igénye nélkül összegyűjtöttünk 15 grandiózus lényt, akik meghódították a vásznakat, ebben a toplistában őket mutatjuk meg nektek.

Hirdetés

Miközben külföldön A Godzilla Kong ellen letarolja a pénztárakat, mi egyelőre várjuk a hazai premiert. A várakozás azonban telhet tevékenyen is, éppen ezért most összeszedtük a filmvilág eddig látott leghatalmasabb és legizgalmasabb szörnyetegeit. 

Nekünk ezek a hatalmas bestiák jutottak eszünkbe most, de természetesen a lista szabadon bővíthető, sőt biztatni is szeretnénk benneteket arra, hogy egészítsétek ki lent, a kommentek között.

Hirdetés

Ha elnyerte a tetszéseteket ez a videó, amely egyébként Buzsik Turner Kriszti Puliwood.hu-n megjelent cikke alapján készült, akkor mindenképp dobjatok rá egy like-ot, ha pedig korábban még nem tettétek volna, iratkozzatok fel csatornánkra. Amennyiben támogatni szeretnétek a munkánkat, a csatornatagság funkción keresztül ezt is megtehetitek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)